Volg ons!

PIETERMAAI BOUTIQUE HOTEL CURACAO

Verblijf in een kamer of suite met sfeer, in gerenoveerde oudhollandse monumenten waarvan de oudste uit de laat-achttiende eeuw stamt. Bij Pietermaai Boutique Hotel ervaart u moderne luxe en comfort dankzij de stijlvolle designinrichting, terwijl de majestueuze historie nog overal zichtbaar en voelbaar is. Te midden van cultuur, geschiedenis en bruisend stadsleven – maar toch vlakbij strand, zee en attracties – is er geen betere plek om het mysterie van Curaçao in al zijn facetten te doorgronden.

Zie hoe de oorspronkelijke historische elementen tijdens de renovaties zorgvuldig in ere zijn gehouden: houten shutters, smalle opgangen, originele tegelvloeren, houten vloeren en hoge balkplafonds, maar ook bijzondere details zoals de schoorstenen van de open vuuroventjes en het zout dat zich uit de dikke koraalstenen muren wil persen.

Pietermaai Boutique Hotel biedt geen standaardbelevenis, maar is wel standaard een belevenis. Merk hoe iedere dag van uw verblijf unieke ervaringen oplevert terwijl u geniet van Caribische service op maat. Wanneer u dat wilt staan we als uw persoonlijke conciërge voor u klaar en delen we alle ‘insider secrets’ van Curaçao. Als u behoefte heeft aan privacy en discretie ziet u ons niet.

Alle kamers zijn voorzien van: airconditioning, flatscreen TV, gratis Wi-Fi, comfortabel zit/eetgedeelte, kluisje, regendouche, toilet en wastafel, plus een volledig uitgeruste kitchenette met espressomachine, waterkoker, 2-pits elektrische kookplaat en koelkast.

 

 

 

 

 

PIETERMAAI BOUTIQUE HOTEL CURACAO

PIETERMAAI BOUTIQUE HOTEL CURACAO

PIETERMAAI BOUTIQUE HOTEL CURACAO

PIETERMAAI BOUTIQUE HOTEL CURACAO

PIETERMAAI BOUTIQUE HOTEL CURACAO