Volg ons!

AUTOWASSTRAAT CURACAO| BOB CARWASH CURACAO

Hoe werkt het?

Op aanwijzing van een medewerker plaatst u uw auto op de lopende band. Hierna gaan onze medewerkers in uw auto aan de slag en kunt u vanaf de zijkant van het begin tot aan het einde meelopen en meekijken met het proces. En tevens zijn er zitjes beschikbaar van waar u rustig alles kunt aanschouwen.

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van uw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden tijdens het proces voor u uitgevoerd:

De automatten; Stoffen matten gaan door een machinale mattenklopper. Rubberen matten worden met water en borstels in een speciale machine schoongemaakt

Het dashboard: Deze wordt stofvrij gemaakt

De ramen: Deze worden van binnen schoongemaakt

De deurdorpels; De horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat uw kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen

Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd

Wees verzekerd van een perfect  & glanzend resultaat. Voordelig & snel. 

TIP van BOB!
Onze medewerkers werken zorgvuldig om uw persoonlijke bezittingen heen. Voor een optimaal resultaat is het echter verstandig uw auto vooraf leeg te halen. Zo kan er niks met uw bezittingen gebeuren en kunnen wij het beste resultaat leveren.

 

BOB Veeris
Morgenster 1
Marchena - Veeris
Willemstad Curaçao
Telefoon: (+5999) 8680300

BOB Zeelandia
Kaya Jacob Posner 28
Zeelandia (naast Albert Heijn) 
Willemstad Curaçao
Telefoon: (+5999) 4652787